Abonnement-Mobiel.eu Home

Nieuws van Abonnement-Mobiel.eu

U bent nu op de nieuwspagina van onze site. Hier kunt u al het laatste nieuws met betrekking tot ontwikkelingen op het gebied van alles wat met de mobiele markt te maken heeft lezen. Ook vindt u hier het laatste nieuws omtrent updates en nieuwe toevoegingen op onze site.

Eenvoudig telefoongebruik

Mobiele telefoons worden steeds beter, en gaan er steeds beter uitzien. De opkomst van de iPhone 7 word veel besproken deze dagen. Voorlopig moeten we in Nederland nog ongeveer een maandje wachten terwijl die in Amerika al 2 weken uit is. iPhone is niet de enige speler die zijn telefoons blijft verbeteren, Samsung, LG en HTC doen dit ook. Hoe weten ze dan toch elke keer weer het telefoongebruik te verbeteren, en een telefoonopname makkelijker te maken?  (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Eenvoudig telefoongebruik

Samsung Galaxy S6 Active

Ook de populaire Samsung Galaxy S6 is te verkrijgen in een active variant. Samsung is hier met de Galaxy S5 mee gestart en zet dit bij haar populairste toestel natuurlijk ook door. De Samsung Galaxy S6 Active wordt dan ook omschreven als waardige opvolger van de Samsung Galaxy S5 Active. Met dit toestel is geen uitdaging meer te gek. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Samsung Galaxy S6 Active

Wat kunnen we verwachten van de iPhone 7?

De iPhone 7 zal in vele opzichten een ware verbetering zijn. Er gaan al vele geruchten rond, rondom dit allernieuwste toestel van Apple en deze beloven veel. Met de iPhone 6 is Apple natuurlijk al een nieuwe weg ingeslagen en er wordt dan ook verwacht dat Apple haar nieuwste toestel van nog veel meer nieuwe specificaties zal voorzien. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Wat kunnen we verwachten van de iPhone 7?

De Samsung Galaxy S6

De mooiste smartphone van Samsung ooit. Zo wordt de Samsung Galaxy S6 omschreven en daar is niets van gelogen. Het paradepaardje van Samsung is in 2015 gepresenteerd en vanaf dat moment was het toestel meteen al erg gewild. Niets voor niets is de Samsung Galaxy S6 dan ook de populairste smartphone op dit moment. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor De Samsung Galaxy S6

Nieuwe Samsung Galaxy S7

Nu bekend is dat de Samsung Galaxy S7 op 21 februari bekend wordt gemaakt in Barcelona, komt er steeds meer informatie naar buiten. Over welke specificaties zal het toestel gaan beschikken en hoe zal het toestel er uit komen te zien. Natuurlijk zijn er al vele verschillende geruchten die rondgaan, maar er zijn ondertussen ook al daadwerkelijke plaatjes uitgelekt. Hierop is de Samsung Galaxy S7 duidelijk te zien. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Samsung Galaxy S7

Foto’s gelekt van nieuwe iPhone en iPads in Taiwan

Door Apple Club, de Taiwanese Apple reparateur, is een foto online geplaatst waarop de iPhone 6, de iPad Mini 3 en de iPad Air 2 te zien zouden zijn. Het uiterlijk van de iPhone op deze afbeelding komt in ieder geval overeen met eerder gelekte foto’s. Opvallend aan beide iPads is dat deze zijn voorzien van een nieuwe Touch ID-startknop. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Foto’s gelekt van nieuwe iPhone en iPads in Taiwan

GSM mast en lantaarnpaal in één

Het is een vaak gehoord bezwaar wanneer het om telefoonmasten, windmolens of zonnepaneelvelden gaat. Wordt het niet allemaal te veel? Velen hebben bezwaar tegen de verandering van landschappen door dit soort toenemende bouwwerken. Deze tegenstanders kunnen hun hart ophalen met de nieuwste uitvinding van Ericsson en Philips. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor GSM mast en lantaarnpaal in één

Zijn plastic smartphones verleden tijd?

We zien steeds meer smartphones die van aluminium gemaakt zijn. Apple produceert haar iPhones, zoals de iPhone 5s en iPhone 5c al jaren in aluminium, maar momenteel zijn ook de HTC One en de Huawei Ascend P6 populaire toestellen met een aluminium behuizing. Zelfs Samsung, het Koreaanse merk wat haar Galaxy S3 en Galaxy S4 toestellen nog stug in plastic versies uitbracht, heeft inmiddels aangekondigd het volgende Galaxy vlaggenschip, de Galaxy S5, in aluminium te produceren. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Zijn plastic smartphones verleden tijd?

Een mobiel abonnement afsluiten

De groep consumenten die zo goedkoop mogelijk een telefoon abonnement wilt afsluiten wordt steeds groter. Dankzij de komst van het internet kan de consument gemakkelijk diverse providers van telefoon abonnementen vergelijken. Voor mensen die al in het bezit zijn van een nieuwe toestel kan er gekozen worden voor een sim only abonnement. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Een mobiel abonnement afsluiten

Providers bereiden zich voor op 4G netwerken

Iedereen die mobiel internet heeft, doet dit nu nog via de 3G netwerken van de verschillende providers. Er komt echter een netwerk aan met een veel hogere capaciteit: 4G. En de grote providers treffen de eerste maatregelen. Waarom de groten? Omdat op de frequenties geboden moest worden om ze te mogen gebruiken – en Vodafone en KPN hebben bijvoorbeeld T-Mobile overtroffen op dit gebied. (meer…)

Reacties uitgeschakeld voor Providers bereiden zich voor op 4G netwerken
Voeg ons toe aan uw favorieten