Nu bekend is dat de Samsung Galaxy S7 op 21 februari bekend wordt gemaakt in Barcelona, komt er steeds meer informatie naar buiten. Over welke specificaties zal het toestel gaan beschikken en hoe zal het toestel er uit komen te zien. Natuurlijk zijn er al vele verschillende geruchten die rondgaan, maar er zijn ondertussen ook al daadwerkelijke plaatjes uitgelekt. Hierop is de Samsung Galaxy S7 duidelijk te zien.

Op deze plaatjes is heel duidelijk te zien, dat de Samsung Galaxy S7 behoorlijk lijkt op de Samsung Galaxy S6. Niet alleen lijkt het toestel op haar voorganger, de Samsung Galaxy S7 zal ook nog eens in twee varianten worden uitgebracht. Zo zal de Galaxy S7 worden uitgebracht met een scherm van 5,1 inch en de grotere versie zal een scherm van 5,5 inch krijgen. De grotere variant van de Galaxy S7 zal net als de voorganger ook gebogen randen krijgen. Ook is duidelijk te zien, dat de Galaxy S7 is voorzien van een micro-usb-aansluiting. Daarnaast is er ook een microSD slot. Dat betekend dus, dat het opslaggeheugen van de Galaxy S7 uitbreidbaar is. Hier zullen vele gebruikers erg gelukkig van worden. Door de gelekte plaatjes, is het ook heel duidelijk in welke kleuren de Samsung Galaxy S7 te verkrijgen zijn. Het toestel zal uit worden gebracht in de kleuren wit, goud, zwart en zilver.

De gelekte plaatjes zijn uitgebracht door de Amerikaanse blogger Evan Blass. Deze Amerikaanse blogger staat bekend om het lekken van informatie omtrent nieuwe smartphones. Zodoende kan de informatie die door Evan Blass naar buiten wordt gebracht, dan ook zeker serieus worden genomen. De overige specificaties van de Samsung Galaxy S7 zullen op 21 februari bekend worden gemaakt.

Bron: https://www.smartphoneclub.com/samsung/galaxy-s7/