Door Apple Club, de Taiwanese Apple reparateur, is een foto online geplaatst waarop de iPhone 6, de iPad Mini 3 en de iPad Air 2 te zien zouden zijn. Het uiterlijk van de iPhone op deze afbeelding komt in ieder geval overeen met eerder gelekte foto’s. Opvallend aan beide iPads is dat deze zijn voorzien van een nieuwe Touch ID-startknop.

Een fotobewerking van hoe de iPhone 6 er waarschijnlijk uit gaat zien.

Een fotobewerking van hoe de iPhone 6 er waarschijnlijk uit gaat zien.

Nieuwe iPhone in september gepland?

Het lijkt op dit moment wel zeker te zijn dat Apple in september met een nieuwe iPhone komt, de iPhone 5. Dit is de opvolger van de iPhone 5S en 5C en deze zal komen met een wat meer afgerond uiterlijk. Hij zou een stuk dunner zijn en ook nog eens in verschillende formaten komen. Wat er aan de binnenkant van het toestel zal worden veranderd en verbeterd blijft nog even afwachten. Je kunt meer lezen over de iPhone 5C op deze website.

Hoe zit het met de nieuwe iPad?

Over de iPhone 6 doen al lange tijd vele geruchten de ronde en wordt steeds meer informatie gelekt. Tot nu toe is er nog niet veel over de nieuwe iPads uitgelekt. Over de iPads die te zien zijn op de afbeelding is qua hardware ook nog niets bekend. De aanwezigheid van de nieuwe startknop is echter wel opvallend. Insiders van Apple denken dat Apple in de toekomst gebruik wil gaan maken waarbij de gebruikers de apparaten kunnen ontgrendelen met hun vingerafdruk. Daarbij zal met Touch ID van Apple het mobiel betalen een stuk gemakkelijker moeten worden. De iPhone 5S welke in 2013 door Apple werd uitgebracht is op dit moment het enige product waarin de Touch ID is verwerkt.