Ook de populaire Samsung Galaxy S6 is te verkrijgen in een active variant. Samsung is hier met de Galaxy S5 mee gestart en zet dit bij haar populairste toestel natuurlijk ook door. De Samsung Galaxy S6 Active wordt dan ook omschreven als waardige opvolger van de Samsung Galaxy S5 Active. Met dit toestel is geen uitdaging meer te gek.

Belangrijke specificaties

samsung-galaxy-s6-active-blackHet belangrijkste aan de Galaxy S6 Active, is natuurlijk dat het toestel tegen een stootje kan. Dit toestel wordt voornamelijk gebruikt door mensen, die bijvoorbeeld actief sporten, houden van survivaltochten of juist genieten van actieve vakanties. Tijdens al deze activiteiten, wordt er natuurlijk veel van het toestel verwacht en dat maak de Galaxy S6 Active dan ook meer dan waar. De Samsung Galaxy S6 Active is een waterdichte en stofbestendige smartphone. Verwacht dan ook geen dun en slank toestel. De Galaxy S6 Active is bijna overal tegen bestand en zodoende kan het toestel zelfs worden gebruikt in het zwembad of onder de douche. Daarnaast beschikt de smartphone ook over een vergrote accu. Natuurlijk niet onbelangrijk tijdens een lange toch door de wildernis. Hier is geen mogelijkheid tot opladen van de accu en zodoende is het erg prettig dat deze vele malen langer meegaat.

Natuurlijk wil men met dit toestel ook prachtige foto’s en video’s kunnen maken. Zodoende is de Galaxy S6 Active voorzien van een 16,0 megapixels camera. Ook de voorkant is voorzien van een goede camera, die over 5,0 megapixels beschikt. Alle activiteiten die worden uitgevoerd, kunnen worden bijgehouden in het toestel. Hiervoor kan men gebruik maken van de Activity Zone. Door gebruik te maken van deze Activity Zone kan onder andere worden bijgehouden hoeveel stappen er zijn gezet, welke hoogtes zijn bereikt en natuurlijk mag een ingebouwde zaklamp niet ontbreken om alle data te kunnen bekijken. Kortom, de ideale smartphone voor de actieve en sportieve gebruiker.

Bron: https://www.goedkoopbellen.com/