De iPhone 7 zal in vele opzichten een ware verbetering zijn. Er gaan al vele geruchten rond, rondom dit allernieuwste toestel van Apple en deze beloven veel. Met de iPhone 6 is Apple natuurlijk al een nieuwe weg ingeslagen en er wordt dan ook verwacht dat Apple haar nieuwste toestel van nog veel meer nieuwe specificaties zal voorzien.

Welke geruchten gaan rond

De verwachtingen zijn, dat de iPhone 7 een stuk sneller zal gaan zijn en zal worden voorzien van een verbeterde camera. Dit zijn natuurlijk punten die men graag wil horen. De iPhone 7 zal naar alle waarschijnlijkheid worden voorzien van een A10-processor en van een veel snellere grafische chip. Ook het besturingssysteem zal een behoorlijke upgrade krijgen en de iPhone 7 zal waarschijnlijk dan ook gaan draaien op iOS 10. Ook iOS 10 is nog niet door Apple uitgebracht.

Apple zal de camera’s ook behoorlijk gaan aanpakken. De iPhone 7 zal aan de voorkant een camera krijgen die beschikt over 13 megapixels en de voorkant zal worden voorzien van een 5 megapixels camera. De selfies zijn nog steeds erg hip, dus een goede camera aan de voorkant van het toestel mag ook zeker niet ontbreken.

De uitvoering

Ook over de uitvoering van de iPhone 7 wordt al veel gepraat. De iPhone 7 zal dunner en lichter gaan worden als de voorganger. Wel is al zeker dat de iPhone 7 ook in twee verschillende varianten zal worden uitgebracht. Een variant met een 4,7 inch scherm en een variant met een 5,5 inch scherm. De iPhone 7 zal waarschijnlijk te verkrijgen zijn in drie verschillende kleuren, namelijk in het zilver, grijs en rosegoud. Ook zal het toestel waarschijnlijk weer te verkrijgen zijn met verschillende varianten in opslaggeheugen.

Bron: http://www.iphone7wijzer.nl/