De gehele telecom branche is dit jaar goed voorbereid op de kerstdagen. En dit is niet zo raar, want steeds meer mensen die geven als kerst cadeautje een GSM of gerelateerde zaken, zoals tablets. Vandaar dat de fabrikanten, maar ook de providers, met aantrekkelijke producten, pakketten en aanbiedingen komen.

Bestaande producten die niet perfect waren worden zelfs aangepast, alles om voor de kerst gekte nog een beter product te hebben. Neem bijvoorbeeld Apple. Op de nieuwe iPhones hadden ze Google Maps afgeschaft om de gebruikers te dwingen om Apple Maps te gebruiken: Dit bleek een inferieure kaarten app te zijn die zeer veel kritiek opleverde voor Apple. Inmiddels is nu de Google Maps app weer beschikbaar, dus ook voor de nieuwste iPhone 5.

Ook de providers doen een duit in het zakje, want er zijn erg veel aanbiedingen te vinden die, vergeleken met de prijzen die men normaal voert, erg goedkoop zijn. We hebben de beste deals hier al besproken, dus wees er snel bij als u hier voor de kerstdagen nog van wil profiteren. Ga voor nog meer deals via bovenstaande tabs naar de abonnementen met mobiel pagina, of de sim only pagina.

Wat zou hierin zitten? De nieuwe S3? Een iPhone? …Helaas voor deze enthousiaste meneer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrolijk kerstfeest!