De nieuwste iPhone 5, een prachtige Samsung Galaxy S3 of zelfs een 3D TV voor de komende feestdagen? Het lijkt duur maar met de aanbiedingen die wij voor u op een rijtje hebben gezet bent u goedkoper uit dan verwacht – of u het nou weggeeft of uzelf eens wil verwennen met een nieuwe telefoon. De decembermaand begint toch aardig dichtbij te komen, dus sinterklaas en kerst ook. Vandaar dat we u een handje helpen en GSM aanbiedingen die door iedereen worden gewaardeerd, en die nog goedkoop zijn ook, hebben geselecteerd.

  1. Gratis 40 inch 3D TV en telefoon – Hoewel dit geen toplijst is omdat elke actie van een andere soort is, konden we het niet laten om deze actie toch als eerste in de lijst te zetten. U krijgt bij het afsluiten van een 2 jarig mobiel abonnement een grote Full HD 1080p LED televisie cadeau, samen met nog een nieuwe telefoon erbij, voor nog geen 40 euro gemiddeld per maand. Tip: Doe de telefoon iemand cadeau met een goedkope simonly  erbij, en trakteer uzelf op deze prachtige TV. Waar trouwens ook nog twee active 3D brillen bij zitten.

    Sinterklaas met smartphones

    Sinterklaas is al voorbereid op alle smartphone en GSM kado’s.

  2. Samsung Galaxy S3 in het zwart – Uniek in zijn soort is de zwarte versie van de Galaxy SIII, en met deze deal van Hi betaalt u er ook nog eens bijna niets voor. Met het ideale toestellease systeem wordt het begrip ‘voor een dubbeltje op de eerste rij’ eindelijk eens een keer werkelijkheid, in positieve zin!
  3. Gratis HTC Wildfire S, 275 belminuten, 500MB data: €15,25 p/m! Dit is echt de goedkoopste smartphone deal aller tijden. Geen kleine lettertjes, dus niet dat de maandprijs opeens verdubbeld wordt na 3 maanden of iets dergelijks… Nee, een 2 jarig abonnement, elke maand de lage prijs van €15,25, en nog een superfijn HTC toestel met Android gratis erbij. Whatsapp tot je erbij neer valt voor bijna niets.
  4. Een iPhone 5 of S3 helemaal voor jezelf kun je het goedkoopste krijgen bij Typhone. Want als u geen toestel wil leasen maar hem na u abonnement wilt behouden zijn hier de beste opties te vinden.
Kerstman met zijn iPhone

De kerstman staat ook al klaar met een iPhone in de aanslag.

Hier moet iets bij zitten wat iedereen wel bevalt. Van de splinternieuwste toestellen, prachtige TV’s voor nop en een abonnement erbij met de laagste maandprijs aller tijden is het volgens ons een mooie complete selectie.