Wie het nog niet heeft gemerkt – onze website heeft een kleine facelift ondergaan. Naast alleen mobiele abonnementen zijn er nu ook losse toestellen te krijgen! Ga naar deze pagina en profiteer van de voordeligste losse telefoons. En welke GSM wens u ook heeft, u kunt altijd op Abonnement-Mobiel.eu terecht!

Met ons waarderingssysteem kijken we naar prijs, kwaliteit en service. Alleen GSM winkels en providers die zich hierin hebben bewezen, en blijven bewijzen, kunnen hogerop komen in onze handige toplijsten. Zo zijn mensen die een sim only, een abonnement met gratis telefoon of een los toestel zoeken er zeker van dat de shops betrouwbaar, goedkoop en goed zijn.

We gaan nog een totaaloverzicht maken van alle webshops die te vinden zijn op het gebied van telecom. Veel van deze zijn al goed vertegenwoordigd op de verschillende aanbieding pagina’s. In het totaaloverzicht is meer informatie te lezen over waar de aanbieders voor staan en wat hun specialiteiten zijn – dus kortom: Waarvoor moet u bij welke shop of provider zijn? De antwoorden zijn natuurlijk al te vinden op de simonly, abonnment en telefoon pagina’s – hier staan de besten in deze categoriĆ«n bovenaan. Maar een totaaloverzicht is natuurlijk altijd handig.

Reacties, opmerkingen en ervaring zijn altijd welkom. Laat ons weten wat u van onze website vindt!