T-Mobile heeft onlangs haar nieuwe abonnementen bekend gemaakt. Wat opvalt is dat een groot gedeelte gericht is op mensen die veel data verbruiken en weinig bellen. Er is wel een balans gevonden hiertussen – dus als je juist voornamelijk belt is T-Mobile ook nog steeds één van de goedkopere providers van Nederland.

t-mobilelogoVooral de databundels zijn voordelig bij T-Mobile, vandaar dat de grootverbruikers van data onder ons de prijzen aantrekkelijk zullen vinden. Een startabonnement heb je namelijk al voor een tientje. Hier hoef je geen extra bundels bij te nemen als je dit niet wilt. Kortom, de klant krijgt meer vrijheid om precies het abonnement samen te stellen wat hij of zij wil. Dit is positief, omdat je op deze manier niets betaald voor iets wat je niet nodig hebt.

Databundels starten bij €10. De goedkoopste databundels hebben de minimale snelheid van 3,6 Mbps. Het grootste is een bundel van 5000 MB voor €35. Bij deze grote databundel is de snelheid ook nog eens supersnel: Maar liefst 14,4 Mbps.
Sim only databundels die beginnen al bij €8.

Belbundels variëren van €9 voor 90 minuten per maand tot €24 voor onbeperkt bellen. Voor sim only beginnen de belbundel tarieven bij €5, en eindigen bij €26. Zoek dus eerst goed uit wat je verbruikt en verbeld, en zo kun je makkelijk een op jouw situatie passend abonnement nemen.

De abonnementen met deze nieuwe opzet en tarieven gaan in op maandag 13 mei, dus over vier dagen. Als je een nieuw abonnement zoekt, bekijk dan ook eens de andere opties in combinatie met telefoon hier, of als je gaat voor sim only kun je hier kijken voor de voordeligste en beste opties. Vergelijk ze allemaal en maak dan pas een keuze. Doordacht kiezen is echt aan te raden, want het scheelt veel euro’s per jaar of zelfs per maand, want let wel: Je zit er 12 tot 24 maanden aan vast.