Met zoveel abonnementen die zich steeds meer richten op internet in plaats van bellen, komt Simyo met het tegenovergestelde. Namelijk een abonnement wat zich juist concentreert op mensen die veel bellen in plaats van data verbruiken.

Simyo komt op voor veelbellers

Klik op de Simyo simkaart om het bellen XXL abonnement te bekijken.

Waarom? Wij denken dat het te maken heeft met het feit dat er toch een kleine verschuiving te zien is met het oog op mobiele telefoon gebruik. Waar smartphones nog steeds heel erg populair zijn, worden steeds meer mensen moe van de constante connectiviteit met het internet en stappen ze toch weer terug naar het simpele bellen. Waarschijnlijk heeft deze trend eraan bijgedragen dat Simyo het voordeligste grootverbruikers-belminutenpakket aanbiedt – dit abonnement is speciaal ingericht voor mensen die 20 uur of meer bellen per maand en dus niet het liefste alles via internet en whatsapp doet.

Het is het goedkoopste sim-only abonnement wat nu is te verkrijgen, dus als u veel belt doet u er verstandig aan om nu dit abonnementje af te sluiten. Ik ga er zelf ook eens naar kijken, omdat ik bellen nog steeds het fijnste vindt. Het gaat toch het snelst. En blijkbaar zijn er velen met mij, want Simyo brengt niet voor niets deze deal onder in hun sim-only aanbod. Natuurlijk kunt u dit aanbod ook vinden op onze sim-only pagina, met een altijd verse lijst met top 10 sim only abonnementen.