Voor degenen met een mobiel abonnement bij Vodafone is er goed nieuws na de laatste berichten over de storing – er kan gratis gebeld en gesms’t worden! Deze goedmaker van Vodafone is natuurlijk een mooi gebaar en was ook wel nodig. Hoewel veel mensen in Nederland niets mee hebben gekregen van de storing, zijn de mensen die wel in die gebieden zaten met de handen in het haar.

Een Vodafone dame met mobiel

Net zoals deze dame tovert Vodafone eindelijk weer een lach op ons gezicht.

Want er kon dagenlang geen gebruik gemaakt worden van het Vodafone netwerk, door één van de grootste mobiele telefoon provider storingen die wij gekend hebben. En natuurlijk moet dit goedgemaakt worden. Met deze actie heeft Vodafone ook zelf minder kosten – stel men zou zeggen dat het percentage van de maand bijvoorbeeld van uw maandrekening zou worden afgetrokkken. Dat zou zeer veel tijd, geld en moeite kosten. En hoe zou je dat bijvoorbeeld doen bij prepaid bellers?

Wat dat betreft is de keuze om gewoon alles gratis te maken een juiste. Dit geldt komende 2 tot en met 5 mei. Dus, zoals in de reclame, wees geen saka saka en bel dan gewoon massaal met je moeder. Jij blij, zij blij, iedereen blij.

En gebruik je geen Vodafone? Niet getreurd. Als je op onze main page bij onze aanbiedingen nu pas een Vodafone abonnement afsluit dan profiteer je gewoon mee. En je krijgt ook de nieuwste telefoons en andere gadgets bij een nieuw abonnement, dus het is een win-win situatie. Of je gaat voor de sim only aanbiedingen. Kies met de knoppen bovenaan deze pagina.