Het was al een feit, de Samsung Galaxy S3 is als best geteste telefoon uit een onderzoek van de Consumentenbond gekomen. En nu wordt dit top toestel ook nog eens gratis aangeboden.

Uit deze grondige test die afgelopen juni is gehouden, steekt de nieuwste telg van de Samsung Galaxy familie met kop en schouders boven de concurrentie uit. Op de website van de Consumentenbond moet men helaas een account hebben om alle resultaten te zien, maar de winnaar is gelukkig algemeen bekend – de S3. En wie een smartphone wil, die wil natuurlijk voor het beste gaan, en daarom heeft Typhone nu een aanbieding die u niet aan uw neus voorbij kunt laten gaan. Dus ga nu naar deze aanbieding en krijg de Galaxy S3 helemaal gratis in combinatie met een abonnement naar keuze.

In deze Galaxy S3 review video, ook van de Consumentenbond, is te zien welke features het toestel allemaal heeft. De reden dat deze telefoon uiteindelijk zo goed heeft gescoord in de test is een combinatie van factoren. Omdat alle onderdelen die je kan bedenken zeer goed zijn, is de gemiddelde score van dit toestel zo hoog geworden. Zo scoort Samsung met bijvorbeeld het kraakheldere en sterke 4,8 inch Super AMOLED HD scherm zeer hoog als het gaat om beeldscherm kwaliteit. Ook is de supersnelle processor in deze mobiel een belangrijk punt, want hierdoor loopt het populaire Android 4.0 besturingssysteem zo soepel als het maar kan. Kijk de video voor de complete review als u nog niet helemaal zeker bent wat u precies in huis haalt, het is een goede en duidelijke analyse van de smartphone met aandacht voor ieder punt.